2013. január 5., szombat

2.évad 16.rész-Az a bizonyos este.*




Sziasztok!♥
Most jött el az a pillanat,hogy nem tudom már a történetet tovább húzni semerre, mindent leírtam amit szerettem volna,ami bennem volt és amit olvastatok. Még 4-5 részt tervezek és vége lesz a történetnek!
A következő rész: 14 komment és 200 megtekintés után jön!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -  * * *  - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az előző részben:

*Babbie szemszöge*

Kicsit álmosan,de kíváncsian figyeltem a helyet. A beszökött víz és friss fű illata terítette el az autót aminek fergeteges illata volt.
Kinézve az ablakon szép,tiszta kék színű vizet fedeztem fel alattunk,végig azt néztem miközben a barna,újonnan épített hídon haladtunk át és a vízben tükörképként narancssárga fények jelentek meg szeret szét.
-Na,hogy tetszik?- emelte fel az államat Liam,mert nekem csak a kékes,mellettünk folyó vízen maradt a tekintetem.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -  * * *  - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Beérve a házba nyitott szájjal,leesett állal és szinte megfagyva álltam a bejárati ajtón belül,a lábtörlőn túl.
Feltérképezve a ház minden zegzugát élveztem és csodáltam.
Szembetűnt egy fényes,polírozott falépcső ami azt kívánta "bárcsak rám lépnél gyengéden lábaiddal és felfedeznéd a fenti emelet minden egyek porcikáját". Ledobva a lépcsősor korlátja mögé a csomagjaimat jobb lábamat emelve elindultam felfele,de Liam elkapta a derekamat,billegtem egyet és elvesztettem az egyensúlyomat.
-Majdnem bevertem a fejem!-ordítottam rá félelmemben.
-Bocsánat,én vigyázom rád,csak meg akartalak lepni.-láttam elszomorodott tekintetét.
-Megleptél,megleptél csak túlságosan is.
-Ne haragudj.
-Bocsánat szívem,te nem haragudj rám,túlreagáltam!-öleltem át belátóan miközben én a lépcső egyik felsőfokán ácsorogtam karjaiba csimpaszkodva ő meg lent a szürke kövekkel kirakott padlón.

*Később*

Ez a zuhanyzás hiányzott már nekem,mikor a jó forró víz körbeöleli a testemet egy lepedő jelképében és a pára alulról felszáll a plafonra,körbeveszi a szobát és óvatosan,lassan kiszökik a kulcslyukon láthatatlanul,de mégis de mégis ha a bőrödhöz ér melegséget áraszt és viszi magával az illatot,a mandulás,mézes barna krémes tusfürdőt ami a levegőben,az orrodba jutva elpárolog.

Kinyitottam a csapot és megfordulva a lengén öltözött Liam-mel találtam magamat szembe,megint.
Egy szó,egy kusza pillantás nélkül csak egyetlen egy érintéssel,egy minden elmondóval köszöntött maga előtt: egy forró,meleg csókkal.

Felpezsdülve, szavak nélkül, csupán csak tettekkel tudtuk mit érez a másik, mit gondol, és tudtuk mit szeretnénk ezekben a percekben: egymást.

-Babbie?!-csókjaink közbe halkan a számba suttogta a nevemet.
-Azt szeretném,hogy tegyél magadévá.
-Egy szavadba kerül.-és óvatosan kilépve, kiemelt a kádból, magával vitt az ajtó másik oldalán ácsorgó üres,árva szobába, az ágy mellé állva vad csókokat adtunk egymásnak és Liam lassan felkapva az ölébe leültünk az ágyra, (katt a képért!) közben egymás puha szájában harcoltunk a nyelveinkkel a győzelemért.Ő nyert.Felülkerekedett rózsaszínes nyelvemen és én elhagytam csodás ajkait. Óvatosan hátradöntöttem a fehér ágyneműbe ami csak ropogott alattunk a töm érdeknyi toll miatt.
Pár percig csöndesen csak csodáltuk egymást,a kapcsolatunkat,az érzelmeket,a tetteket és a régen eltemetett vágyainkat,amik most békésen előtörhettek és egymásé lehettünk. (katt a képért!)

Végigcsókolgattam Liam állát,nyakát,csontjait,kockáit egyesével végigsimítottam a mutatóujjammal,rögtön utána elérve férfiasságát ami egy ideje csak dagadt a büszkeségtől.
Hozzáérve egy férfias,apró,halk nyögés hagyat el a kinyílt ajkait.
-Ennyitől?-néztem fel rá kacéran a combjai között.
-Régóta vágyom rád!-túrt bele mélyen a hajamba és egy mozdulattal levette a férfiasságát takaró ruhadarabot.Kényeztetését láttam rajta igényli és élvezi.

Férfias nyögések hallatszottak az egész szobában. Az a pár betű,az a pár szó és azok a hangszálak körbeölelték az egész lakást. Egyik pillanatról a másikra fordult a kocka,én találtam magamat alul és az én számat hagyták el hangos,vékony hangú lányok sikongatások. (katt a képért!)
Később Liam óvatosan bejutást kért,de már nem csak ujjaival és nyelvével hanem erős,dagadó,kemény férfiasságával.
Megadtam neki,figyelmes volt és hagyta,hogy megszokjam.
Pár pislogás és élvezet után felbátorodva gyorsabban,és magabiztosan hatolt belém. Körmeimet az érzések miatt hátába fúrtam. (katt a képért!)

Remegett az ágy,remegett ő és én is.
A pozitív érzelmek csak úgy jöttek belőlünk,a szavak,azok a pár szavak,a tettek és a mozdulatok,azok a csodás érintések elmondtak mindent amit szavakba nem lehet önteni.
Ez az éjszaka,ez a csodálatos este ez a felejthetetlen pillanat az ami kapocsként közelebb hozott minket egymáshoz.
Köztünk van az a lakat,a lakat ami Liam-et és engem szimbolizál, és van hozzá egy rozsdás,ócska kulcs amit ő egy nézéssel,egy szóval és egy érintéssel tisztára mosott,fényesre törölgette. És ez a kulcs nyitotta egyben az én több ezer lakat alatt elzárt,pókhálós szívemet ami a mai napra egy út lett amit neki,csak neki nyitottam meg. És Ő élt vele,az úttal. Végigjárta,átment a buckákon,az akadályokon, néha gödörbe esett és nyakig sáros lett,de megtalálta a kiutat,átvágott a sűrű,bozontos erdőn áttérve a rázós macskakőre és betért a fénybe, a szívembe és örökre az eszembe véste magát.

-Csodálatos volt ez az éjszaka.-fogta meg jobb kezemet óvatosan a gerince jobb oldala mellett és összekulcsoltuk ujjainkat. (katt a képért!)
-Szeretlek! Nem bírom elégszer elmondani: szeretlek.-ekkor elhangzott az utolsó mondat, az utolsó szó,az utolsó csók,az utolsó érintések és egyben az utolsó pillantások.
Az elején pillangóként repültünk,de most ez az utolsó mondat megváltoztatott mindent...sötétséget hozott magával amire görcsösen sírásba kezdtem és a szemeim könnybe lábadva ordították a fájdalmat, kiabáltam,sikítoztam egy nevet és két megbélyegző szót: Liam,kelj fel!
Rátettem kezemet a mellkasára és lassan,sok kihagyással az utolsókat emelkedett..



33 megjegyzés:

  1. Úristen!!! Berni ne csináld ezt velem!! o.O Ugye minden rendben lesz Liammel? Egyébként nem tudom elégszer mondani h mennyire jól írsz!!!! Ez a rész is nagyon jó volt!!! Hamar kövit!!

    VálaszTörlés
  2. Wow *-* ez nagyon ott van!!
    Egyszeruen imadtam <3
    De valami nem vilagos :// Liam ugyenem hal meg? :O vagy csk felreertelmeztem volna? xd
    Mind1,gyorsan kovit!!!!!!! csok <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg téged imádlak!♥♥:$
      nem mondok semmit Liam helyzetéről,majd minden kiderül!:)

      Törlés
  3. nagyon gyorsan köviiiit!!!!!!!!!!! Liaaaaaaaaaaaaaam.<333333333

    VálaszTörlés
  4. Imádtam Imádtam Imádom Imádom!!!!!!!! Nem tudom elmondani h mennyire szeret azt amit írsz!! Ezt én sem értettem h most mi történt Liammel? elájult? Gyorsan kövit!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm,hogy mostanában,elég régóta mindig írsz ide,nagyon jólesik♥:)
      Liam-ről nem mondok semmit sajnos,mert minden kiderül a maga idejében!:)
      köszönöm♥

      Törlés
  5. Kár h 4-5 rész mulva abbahagyod az írást! :(( Pedig ez a legjobb blog amit olvasok, és ez a rész olyan naon jo lett mint az összes többi! :) Ha vége lesz ennek a történetnek előlről elolvasom az egészet,annyira jo és annyira szeretem! Hozd gyorsan a kövit! :))Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz egy új történet is idővel!:) nem tűnök el örökre,csak ezt a blogot nem tudom már tovább húzni és nem szeretnék olyan lenni aki már 124 részt írt és csak húzza és húzza a történetet ami unalmas lehet. :))
      köszönöm♥

      Törlés
  6. Ez Eszméletlen jó volt!!!!! Liam halhatatlan :)) Nem halhat meg!!!!! Kérlek ne haljon meg:(( Legyen egy hős megmentője Pl: Louis Superman szerkóban eljön és megmenti Liamet:DD (Bocsi de ezt nem bírtam ki h ne írjam le) Gyorsan kövit! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm♥:))
      Hahha xdd ezen jót nevettem!:DDDDD majd meglátod mi lesz,idővel!:))

      Törlés
  7. Egy kicsit mást írok mint a többiek...... Ez a rész FENOMENÁLIS volt!!!! Liam(ne haljon meg kérlek:( Olyan aranyosak együtt :) Tudom h kitalált de én már annyira átélem a részeket h olyan mintha én lennék Babbie a végén én is elsírtam magamat :D Gyorsan kövit!! <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az elején ahogy kezdted kicsit megijedtem!:| :$
      de köszönöm szépen♥
      örülök,hogy ilyen érzelmek törtek elő belőled és annak is,hogy ennyire átérzed a történet minden egyes mondatát!:)

      Törlés
  8. Nagyon jó lett:) Nagyon sajnálom , hogy abbafogod hagyni :'( Az utolsó pár mondatnál egy hatalmas gombóc szorongatta torkomat majd sírásba tört ki..
    Kérlek Liam ne haljon meg..Legyen HAPPY END a végén:)♥♥*-* egyébként imádom az írásaidat.!! Következőt MOST! :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm♥
      Sajnos már nem tudom hova húzni a történetet! :/
      DE lesz egy új blogom idővel!:))
      Örülök,hogy ilyen érzelmeket váltott ki belőled!
      Nem mondhatok semmit arról,hogy mi lesz,mert majd idővel minden kiderül.
      köszönöm még egyszer!♥

      Törlés
  9. sziia én vagyok az Fanni..:D tudom nemmondtam sokat..:D http://thewantedanotherstory.blogspot.hu - én írom ezt..:D hogyérted hogy cseréljünk...tudod mit? jelölj be facen..úgyis csak 2 van belőlem..:D a nevem fanni daszynecz..:DD kicsit furi tudom..de ezt adta a gép..:D

    VálaszTörlés
  10. Berni.! Ő nem halhat meg! :( Amúgy elképesztően írsz és sajnálni fogom, hogy vége, de várom az új blogodat iis.! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett :D Jó részlete is lett...
    De ez a Liames rész sem tiszta nekem. Vagy 20x elolvastam de nem esett le hogy most miért... Siess :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök,hogy tetszett!:))
      a maiba meglátod!

      Törlés
  12. jujj..nagyon jó lett *__* a végén eléggé..sőt nagyon meglepődtem..de hamar kövit mert érdekel, hogy Liammel mi lesz: O

    VálaszTörlés
  13. Igen igen igen *.* és nem nem nem neeem :((( ez most komoly? Direkt akarsz megsiratni? :"( nem teheted ezt velem/velünk nem fog meghalni ez csak egy kis... Úristen gyorsan kövit! És nagyon sajnálom h abba hagyod :/ de nyugi én a másik blogodat is olvasni fogom :DD xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen,igen ez most komoly!♥:S
      majd meglátod,hogy meghal-e vagy sem. :)
      köszönöm,nagyon örülök neki♥

      Törlés
  14. Szia! :) Nagyon jó rész lett! :D De a vége..:( Liam nem hallhat meg! Kérlek szépen hozd hamar a kövit, mert megőrülök. Nagyon remélem hogy Liamnek nem lesz baja!♥ Kövit!^^ Puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia♥
      köszönöm(: hozom,hozom már fent is van!:)
      köszönöööm♥

      Törlés
  15. Eszméletlen jó:DD Liam nem halhat meg! Ő halhatatlan:D Kövit^^♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:$♥ majd meglátod!:)) haha :DD

      Törlés
  16. Annyira jól írsz hogy nem tudtam abba hagyni az olvasást és tegnap este elolvastam a 2. évadig, eszméletlenül jól írsz!!<3 Ne hagyd abba!!<3 A következő részekbe nem lehetne megint benne Harry? csak ne egyből derüljön ki hogy megcsalta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönööm :OOOO ez komoly? nagyon örülök neki*-*
      nem hagyom abba csak a vége fele közeledik a történet sajnos!
      De lesz új♥ :)
      ezt a Harry-set,hogy érted?:O

      Törlés
  17. aztaaa*o* nagyon imádom minden egyes részletét:O :) de ugye nem hal meg?:(:S nagyon j lett és nagyon gyorsan kövit pls.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöööm!♥ ez nagyon sokat jelent nekem!:))*-*

      Törlés